loopbaanbegeleider merksem deurne schoten brasschaat antwerpen borgerhout ekeren

Yassin Boullauazan

Erkend Loopbaanbegeleider via VDAB cheques

Droom je van je eigen bedrijf of freelancer worden, maar durf je de stap niet zetten? Zoek je de ideale vervolgstap in je carrière?

 

Als loopbaancoach biedt Yassin een breed scala aan diensten, waaronder loopbaanevaluatie en -advies, CV-checks en sollicitatiebegeleiding. Yassin wordt getypeerd door zijn toegankelijke en vertrouwelijke aanpak, nuchtere no-nonsenseattitude en motiverende houding.  

 

Yassin is een ondernemer en een erkend loopbaancoach. In 2016 is hij afgestudeerd als Handelsingenieur en Leerkracht. Hierna heeft hij gewerkt voor verschillende organisaties in de IT, publieke, logistieke en academische sector. Tevens is hij verbonden aan de Universiteit Antwerpen als doctoraatstudent, waar hij zich verder specialiseert.

 

Hij is gepassioneerd over het Ondernemerschap, IT en Coaching. Als oprichter van studentenorganisatie SINC richtte hij zich op het inspireren en coachen van studenten over ondernemerschap. Deze organisatie is tot vandaag een vaste waarde voor jonge ondernemers in Antwerpen (cfr. Het Laatste Nieuws). Met zijn diepgaande kennis van de IT-sector en zijn ervaring als onafhankelijke freelancer biedt Yassin gerichte coaching en advies aan professionals in loondienst en zelfstandige freelancers. Hij helpt hen om meer invloed uit te oefenen op hun loopbaan en hun professionele groei te stimuleren.

 

Wil je kennismaken en ontdekken hoe Yassin jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op en plan een gratis oriënterend gesprek van 15 minuten via yassin@pyzo.be .

Betere gezondheidszorg is onze missie

24/7 SERVICE. MOGELIJKHEID EEN AFSPRAAK TE BOEKEN OP DEZELFDE
DAG INDIEN ER PLAATS IS

03/401 06 02

info@pyzo.be

Bredabaan 960, Merksem 2170