Verslagen

Heeft u een verslag nodig? Dan kunnen wij u na een intake gesprek en een test graag verder helpen.

Op vraag van uw huisarts

Op vraag van uw Huisarts:

We houden uw huisarts op de hoogte van uw toestand. Dit is handig om af te stemmen met uw medicatie of verlening van uw arbeidsongeschiktheid.

Trauma na ongevallen expertiseonderzoek (PTSS)

Hebt u een ongeval meegemaakt en hebt u een verslag nodig voor de verzekering? U kunt hiervoor een gespecialiseerd verslag laten opmaken

Opmaak verslag controlearts

Moet u langs bij de controlearts van het werk? Hebben ze graag informatie over uw toestand. We kunnen hiervoor een verslag opmaken.

Opmaak verslag mutualiteit

Moet u langs bij de arts van de mutualiteit en wilt u graag uw toestand staven met een verslag. Dan kunnen we uw huidige toestand rapporteren.

Opmaak verslag rechtbank

Moet u voor de rechtbank verschijnen en vraagt uw advocaat voor een verslag over uw geestestoestand? We kunnen u zowel diagnotisch testen *LINK* voor een uitgebreid verslag als een korte briefing over uw huidig functioneren.

Opmaak verslag School/ Hogeschool/Universiteit

Hebt u meer tijd nodig dan een klasgenoot tijdens een examen? Wilt u vergemakkelijkingen op uw hogeschool of faciliteiten op de universiteit aanvragen? Dan kunt u hiervoor een verslag laten opstellen bij ons.

Opmaak verslag deeltijdse werkhervatting

Bent u arbeidsongeschikt maar wilt u toch nog een deeltijds prestatie leveren op de arbeidsmarkt? Wij kijken graag met u naar oplossingen om deeltijds aan het werk te gaan.

Postnatale Depressie opvolging

Bent u net bevallen en bevindt u zich in een postnatale depressie. Dan is het belangrijk dat u goed opgevolgd wordt. Wij doen de opvolging voor huisartsen.

Second Opinion eerdere beslissing

Wilt u eens hertesten omdat u het gevoel het dat een eerdere diagnose dat u kreeg al lang geleden is? Bent u het niet eens met de resultaten van een eerder onderzoek, controlearts, mutualiteit of beslissing? U kunt bij ons terecht voor een nieuw diagnostisch onderzoek *LINK* met bijhorend verslag.

Opmaak EOT (Echtscheiding Onderlinge Toestemming)

Bent u van plan om te scheiden van uw partner? Dan is het belangerijk dat dit gebeurt met veel respect, begrip en vergemakkelijkingen. Niemand heeft er baat bij om in een vechtscheiding verzeild te raken. Onze psychologen kunnen samen met u een EOT opstellen dat u kunt indienen bij de rechtbank.

Betere gezondheidszorg is onze missie

24/7 SERVICE. MOGELIJKHEID EEN AFSPRAAK TE BOEKEN OP DEZELFDE
DAG INDIEN ER PLAATS IS

info@pyzo.be

Bredabaan 960, Merksem 2170