energetisch coach burnout depressie merksem braschaat antwerpen merksem deurne

Energetisch lifecoach Mattia Montalto

Vind terug de energie om van het leven te genieten, leer over energie en je eigen energie systeem

Mijn coaching bestaat uit een energetisch systematische aanpak waarin ik zowel het mentale, het emotionele, alsook het energetische zijn van mensen benader. We starten met het samen verkennen van jouw doelvraag, waarmee wil je precies aan de slag? Zijn het obstakels in je leven waar je tegenaan loopt, trauma’s, pijn of verdriet, burn-out, relatie problemen,…? Wens je te leren over energie en jouw eigen energiesysteem? Of mogelijk over kosmische natuurwetten en hoe deze te implementeren in jouw dagdagelijkse leven. Natuurlijk sluit het ene het andere niet uit!

We beginnen met het samen plannen van een intake gesprek waarin er de ruimte is om elkaar te leren kennen, te bekijken waar je nu staat in het leven en waar je graag naartoe wil.  Ook geeft dit verkennend gesprek jou inzicht in wie ik ben als coach en wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn coaching is steeds maatwerk. In de plaats om vanuit een algemene aanpak te werken, gaan we samen kijken naar waar jij nood of behoefte aan hebt en bepalen we van daaruit wat we tijdens de coaching gaan doen.

Er is de mogelijkheid om te werken in losse coaching sessies of te kiezen voor een coachingstraject waarin we systematisch naar jouw doel werken. Tijdens deze sessies luister ik naar jouw innerlijke wereld en help ik je bewust te worden van je onbewuste processen, gedachten en patronen die jouw leven leiden. Hierin reik ik je praktische oefeningen en handvaten aan die je onmiddellijk kan inzetten.

Gericht op bewustwording van jezelf en jouw omgeving, ervaar je stap voor stap en op je eigen ritme, verandering, vooruitgang en groei in jouw leven.

 

Wat is het verschil tussen een afspraak bij een klinisch psycholoog en een coach? 

Een coach begeleidt je bij het bereiken van jou persoonlijke doelen, deze kunnen zijn

  • vergroten van zelfvertrouwen;
  • overwinnen van faalangst en onzekerheid;
  • leren omgaan met werkdruk en stress;
  • meer regie in- en over het werk verkrijgen;
  • enthousiasme en energie in het werk terugvinden;
  • ontwikkelen van communicatieve vaardigheden;
  • leiderschap ontwikkelen en invloed vergroten;
  • incasseringsvermogen vergroten;
  • meer voor elkaar zien te krijgen.
  • je leven heronganiseren

Terwijl een klinisch psycholoog meer ervaren is in het begeleiden van mensen met persoonlijkheidsproblemen zoals autisme, borderline, verslavingen, zelfbeschadiging, schizofrenie, enzovoort

Indien u doorverwezen bent door een arts of de verzekering kunt u inboeken bij een klinisch psycholoog

 

Betere gezondheidszorg is onze missie

24/7 SERVICE. MOGELIJKHEID EEN AFSPRAAK TE BOEKEN OP DEZELFDE
DAG INDIEN ER PLAATS IS

03/401 06 02

info@pyzo.be

Bredabaan 960, Merksem 2170